Video e Messit dhe Ronaldos që u bë Hit në internet

Mund ta pëlqesh Lionel Messin, por nuk mund ta urresh Cristiano Ronaldon. Mund ta pëlqesh Cristiano Ronaldon, e poashtu nuk mund ta urresh Lionel Messin.

Kjo dyshe e jashtëzakonshme, kanë emocionuar tifozët e futbollit për disa vite më radhë me lojën e tyre, golat, të arriturat.

Emrat e tyre kanë shkurar historinë në futboll, shumë rekorde e trofe mbajnë vulën e tyre.

Një video emocionues është vendosur në Youtube, duke treguar pikat kryesore të karrierave të Lionel Messit dhe Cristiano Ronaldo.

Portugezi dhe argjentinasi, vlerësohen si lojtarët më të mirë të brezit të tyre, madhe edhe më të mëdhenjtë e të gjitha kohërave.